+40-722-515.407 | office@koronapanzio.ro

Kedves Utazó!

Erdély az utóbbi években a magyar turisták egyik legkedveltebb úti célja lett. Egész évben százezrek keresik fel, hiszen Erdély annyira változatos és sokszínű kirándulási lehetőséget rejt magába, hogy minden idelátogató talál érdeklődésének megfelelő programot.

A magyar történelem és kultúra iránt érdeklődők ősi várakat, középkori városokat, patinás templomokat és a magyar történelem és kultúra legnagyobb személyeinek kegyhelyeit kereshetik fel ápolva őseink emlékét.

A népművészet iránt érdeklődők Európában utolsóként Erdélyben találkozhatnak élő és újra virágzó népi kultúrával. Tájházakban, skanzenekben, s helyenként népművészetüket, szokásaikat tudatosan őrző falvakban kaphatnak bepillantást az Erdélyi medencében élő népcsoportok (főleg székelyek, szászok, csángók) kultúrájába.

A természetet, sportot kedvelők számára is tartogat meglepetéseket Erdély. A Kárpátok vonulata – igen változatos képet mutat. Vadregényes hegyei, barlangjai, egyéb természeti képződményei, gazdag flórája és faunája valamennyi magyarországi utazót lenyűgöz.

Mind ezek mellett az itt élő emberek természetessége, kedvessége és rendkívüli vendégszeretete teszi felejthetetlenné az Erdélyben töltött időt. 

Erdély haza vár!

E vidéket, melyet a teremtő természetileg oly remekül idomíta: múltunk dicsősége s emlékei még inkább fölékíték. A kellemes és elragadó összhatás után, melyet e szép térségen való széttekintés bennünk költe, közelítsük meg és lépjünk rá a szent földre, hogy annak részletességeit méltó figyelemmel szemügyre vehessük.

Orbán Balázs: A Székelyföld leírása


Standard kétágyas szobák száma és személyek száma:
  
Standard háromfős szobák száma és személyek száma:
  
Suite foglalás és személyek száma:
  
Superior szoba foglalás és személyek száma:
  
Delux Stúdió foglalás és személyek száma:
  
Delux aptmann foglalás és személyek száma:
  
Reggeli:
Reggelivel
Reggeli nélkul
Érkezés napja:
Távozás napja:

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A már visszaigazolt árak nem módosulnak.

Érték:

Név:

E-mail:

Telefonszám:

Különleges kérés, megjegyzés:


Kérjük töltsön ki minden mezőt!
Az árak nem érvényesek a kiemelt időszakokra (Karácsony, Szilveszter, Húsvét, Pünkösd).
A foglalásokat az érkezés sorrendjében igazoljuk vissza.
A visszaigazolás 24 órán belül történik.
A foglalás csak a Panzió írásos visszaigazolása esetén érvényes!


Elfogadom és betartom a házirendet!