+40-722-515.407 | office@koronapanzio.ro

Odorheiu Secuiesc este al doilea cel mai mare oraș din județul Harghita, fostă capitală a Scaunului Secuiesc.

Pensiunea Korona aflată în centrul orașului Odorheiu Secuiesc, cea mai veche clădire a orașului considerată și monument istoric își așteaptă oaspeți.

Punem la dispoziția oaspeților noștri 6 camere cu 2 paturi, una cu 3 paturi,  un apartament tip suită si un apartment De Luxe,  toate situate într-o curte liniștită și prietenoasă, fiecare cu baie separată cu cabine de duș,  un minibar, telefon,  TV.

 

 

 

Construite in anul 2016 - 2017,  la 26 km de orașul Odorheiu - Secuiesc, în satul Izvoare, pe platoul panoramic al Munților Harghita, la poalele muntelui Harghita Mădăraș  (11 km de pârtile de schi de pe vârful Harghita Mădăraș) punem la dispoziția oaspeților noștrii doua cabane din lemn cu numele ”Csendes Bükk 1”și ”Csendes Bükk 2” (închiriate in regim de "casa la cheie").

Proprietatea poate fi accesată ușor, totuși este într-o zona liniștită la capătul sus al satului Izvoare, la începutului drumului spre vârful Harghita Mădăraș. Din curte se vede o  priveliște panoramică spre Muntele cel Sfânt al Secuilor - spre vârful Harghita Mădăraș care se află în Munțile Harghita și are înălțimea de 1801 m - și spre valea Izvoarelor și Vârful Saca Mare, având 1.776 m care se află în Munțile Gurghiului. Proprietatea împreaună cu casele construite pe ea  satisfac toate exigențele,  ideale pentru odihnă, relaxare, sau chiar pentru recepții familiale sau prietenești.